Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 Gelatineblätter
- 2 Eier, hart gekocht, geschält und halbiert
- 150 g Crème fraîche
- 200 g Sauerrahm
- 10 g Tomatenmark
- 1 Dose Thunfisch, in Lake (ca. 150 g), abgetropft
- 1 EL Worcestershire-Sauce
- 1 TL Senf
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen, etwas mehr zum Garnieren
- 20 g Milch
- Friseesalat, zum Anrichten
- Garnelen, geschält, gegart, abgetropft, zum Anrichten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 980 kJ / 234 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Forellen-Erbsen-Terrine
7h 45min
Spargel-Scampi-Terrine
10 Std.
Räucherforellenmousse mit Gurke
2h 40min
Thunfischmousse
10 Min
Avocadokaltschale mit Räucherlachsverhackertem
15 Min
Lachstatar mit Orange und Apfel
2h 15min
Lachsterrine mit gepfefferter Crème fraîche
1h 20min
Putello Tonnato
4 Std.
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1 Std.
Saftige Thunfischmuffins
50 Min
Traunseer Räucherfischmus
3 godz. 30 min
Eierlikörmousse
8 godz. 30 min