Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 Gelatineblätter
- 2 Eier, hart gekocht, geschält und halbiert
- 150 g Crème fraîche
- 200 g Sauerrahm
- 10 g Tomatenmark
- 1 Dose Thunfisch, in Lake (ca. 150 g), abgetropft
- 1 EL Worcestershire-Sauce
- 1 TL Senf
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen, etwas mehr zum Garnieren
- 20 g Milch
- Friseesalat, zum Anrichten
- Garnelen, geschält, gegart, abgetropft, zum Anrichten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 980 kJ / 234 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Geflügellebercreme
5u. 30min
Thunfischmousse
10 min
Traunseer Räucherfischmus
3 Std. 30 Min
Avocadokaltschale mit Räucherlachsverhackertem
15 min
Forellen-Erbsen-Terrine
7 Std. 45 Min
Exotische Pannacotta mit Garnelen
5 godz. 50 min
Steirische Fischsulz
7小时
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2h 20 min
Vitello Tonnato
48h
Bruschetta Florentiner Art mit Geflügelleber
20 min
Räucherforellenmousse mit Gurke
2h 40min
Forellenmousse
5 min