Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Zwiebeln, geviertelt
- 100 g Lauch, in Stücken (2 cm)
- 50 g Karotten, in Stücken
- 50 g Erdäpfel, mehlig, in Stücken
- 50 g Knollensellerie, in Stücken
- 125 g durchwachsener Selchspeck, in Würfeln
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 40 g Butter, in Stücken
- 2 Scheiben Schwarzbrot, dünn (ca.100 g)
- 1 - 2 EL Rapsöl zum Einpinseln
- Meersalz zum Würzen
- 8 Radieschen
- 60 g Wermut (z.B. Noilly Prat)
- 750 g Hühnerfond
- 1 TL Kümmel, ganz
- 2 EL Sauerrahm
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 EL Tomatendressing, selbstgemacht (siehe Tipp)
- 20 g Crème fraîche
- 2 EL Kren, frisch gerissen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1518 kJ / 363 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 26 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lachstatar mit Orange und Apfel
2 godz. 15 min
Andalusische Fischsuppe
50min
Saibling mit Artischocken
40 Min
Bouillabaisse
1h
Salsa Verde
10min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10min
Ceviche vom Bachsaibling mit Limettencreme
4h 30min
Birnen-Walnuss-Terrine
5h 20min
Thunfischpâté
4 Std. 20 Min
Räucherforellenmousse mit Gurke
2 godz. 40 min
Tomatendressing | Portwein | Apfel
5 Std. 30 Min
Lachs-Tatar
5min