Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 100 g Speckwürfel
- 30 g Butterschmalz
- 500 g Erdäpfel, mehlig, geschält
- 1 EL Weizenmehl, universal
- 1 EL Paprikapulver, edelsüß
- 1 EL Tomatenmark
- 400 g stückige Tomaten, aus der Dose, inkl. Saft
- 200 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 400 g Fisolen, frisch
- 2 Spritzer Essig
- 2 Prisen Zucker
- 2 - 4 Stück scharfe Debreziner, nach Geschmack
- 2 TL Bohnenkraut, getrocknet
-
4
Semmeln
veya 4 Scheiben Bauernbrot
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2629 kJ / 628 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 69 g
- Yağ
- 31 g
- Doymuş Yağ
- 12 g
- Lif
- 10 g
- Sodyum
- 1684 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Wurstknödel
1h 20min
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1h 40 min
Erdäpfelgulasch
1 godz. 10 min
Burgenländische Krautsuppe mit Speck
55 min
Krautfleckerl
40 min
Sauerkrautstrudel
1h 40 min
Eingebrannte Erdäpfel mit Gurkerl
55 min
Krautsuppe
55 min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1 godz. 10 min
Fisolengulasch
1 godz. 10 min
Fiakergulasch
2h 15 min
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1 godz.