Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 100 g Speckwürfel
- 30 g Butterschmalz
- 500 g Erdäpfel, mehlig, geschält
- 1 EL Weizenmehl, universal
- 1 EL Paprikapulver, edelsüß
- 1 EL Tomatenmark
- 400 g stückige Tomaten, aus der Dose, inkl. Saft
- 200 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 400 g Fisolen, frisch
- 2 Spritzer Essig
- 2 Prisen Zucker
- 2 - 4 Stück scharfe Debreziner, nach Geschmack
- 2 TL Bohnenkraut, getrocknet
-
4
Semmeln
veya 4 Scheiben Bauernbrot
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2629 kJ / 628 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 69 g
- Yağ
- 31 g
- Doymuş Yağ
- 12 g
- Lif
- 10 g
- Sodyum
- 1684 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2 Std. 45 Min
Eingebrannte Erdäpfel mit Gurkerl
55 Min
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1 Std.
Fisolengulasch
1 Std. 10 Min
Fiakergulasch
2 godz. 15 min
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1 Std.
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1 Std. 10 Min
Krautsuppe
55 Min
Kürbis-Erdäpfel-Gulasch mit Würstel
50min
Krautfleckerl
40 Min
Burgenländische Krautsuppe mit Speck
55 Min
Erdäpfelgulasch
1 Std. 10 Min