Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ Bio-Zitrone, 2 Streifen der Schale hauchdünn abgeschält, Saft gepresst
- 100 g Pecorino, in Stücken
- 300 g körniger Frischkäse (Cottage cheese)
- 250 g Ricotta
- 2 Eier (Größe M)
- ½ TL Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Prise Muskatnuss, frisch gerieben
- 2 TL scharfer Senf
- 500 g Wasser
- 450 - 500 g Erdäpfel, festkochend, geschält, in Scheiben (5 mm)
- 400 - 450 g Karfiol, in Scheiben (1 cm)
-
Rapsöl zum Einfetten
veya Kokosöl zum Einfetten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1816 kJ / 434 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 21 g
- Doymuş Yağ
- 12 g
- Lif
- 5 g
- Sodyum
- 1085 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pizzastrudel aus Dinkeltopfenteig
1 godz. 30 min
Topfen-Erdäpfel-Gratin mit Speck
1h
Überbackene Gemüse-Palatschinken mit Schnittlauchsauce
1 godz. 45 min
Spinatstrudel mit Erdäpfeln
1 godz. 30 min
Blumenkohl (Karfiol)-Gratin mit Ei
35min
Eiernockerl
30min
Gebackene Schinkenfleckerl
1h
Schinkenfleckerl überbacken
1 godz. 10 min
Erdäpfel-Karfiol-Laibchen
1 Std. 25 Min
Mohn-Topfen-Knödel mit Apfelmus (glutenfrei)
45min
Gebackene Erdäpfelnudeln
1sa 20 dk
Cremige Schinkennudeln überbacken
1h