Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g Wasser
- 1 - 1 ½ TL Salz
- 1 TL Kümmel, ganz
- ¼ TL Fenchelsamen, ganz
-
3
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 ½ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 300 g Fisolen, frisch, in Stücken (2 cm)
- 3 Scheiben Schwarzbrot
- 1 EL Butterschmalz
- 125 g Sauerrahm
-
125
g Schlagobers
veya 125 g Sauerrahm - 3 EL Weizenmehl, universal
- 1 Spritzer Apfelessig
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- ½ Bund Schnittlauch, frisch
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 889 kJ / 212 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 15 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 586 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Wurstknödel
1 Std. 20 Min
Erdäpfelgulasch
1h 10 min
Fisolengulasch
1h 10 min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1 Std.
Krautfleckerl
40 Min
Eiernockerl
30 min
Stoßsuppe mit Erdäpfelgröstl
35 Min
Kräuterschöberlsuppe
35 Min
Bröselknödel
40 Min
Kohlrabicremesuppe mit Kresse
35 Min
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2h 45min