Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g Wasser
- 1 - 1 ½ TL Salz
- 1 TL Kümmel, ganz
- ¼ TL Fenchelsamen, ganz
-
3
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 ½ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 300 g Fisolen, frisch, in Stücken (2 cm)
- 3 Scheiben Schwarzbrot
- 1 EL Butterschmalz
- 125 g Sauerrahm
-
125
g Schlagobers
veya 125 g Sauerrahm - 3 EL Weizenmehl, universal
- 1 Spritzer Apfelessig
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- ½ Bund Schnittlauch, frisch
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 889 kJ / 212 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 15 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 586 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Stoßsuppe mit Erdäpfelgröstl
35min
Kräuterschöberlsuppe
35min
Wurstknödel
1hod. 20min
Kohlrabi in Dillsauce mit Heurigen Erdäpfeln und Knackern
55 Min
Fisolengulasch
1 Std. 10 Min
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55 Min
Kohlrabicremesuppe mit Kresse
35min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1 Std.
Bröselknödel
40 Min
Krautfleckerl
40 Min
Eiernockerl
30min
Erdäpfelgulasch
1 Std. 10 Min