Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft (siehe Tipp)
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 120 g roter Paprika, in Stücken
- 450 g Weißkraut, Strunk entfernt, in Stücken (3 cm)
- 20 g Olivenöl
- ½ TL Kümmel, ganz
- 100 g Stangensellerie
- 300 g Erdäpfel, festkochend
- 600 g Wasser
- 400 g stückige Paradeiser, aus der Dose
- 1 - 1 ¾ TL Salz
- ¼ TL Paprikapulver, rosenscharf
- 4 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht (siehe Tipp)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 465 kJ / 111 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kürbis-Erdäpfel-Gulasch mit Würstel
50 min
Erdäpfelgulasch
1 godz. 10 min
Letscho
40 min
Burgenländische Krautsuppe mit Speck
55 min
Krautfleckerl
40 min
Kümmelkraut mit Debrezinerkraken
40 min
Pannonische Bohnensuppe
50 min
Karfiol-Ei-Salat mit Senfdressing
35 min
Fastensuppe
45 min
Pannonische Krautsuppe (vegetarisch)
1 godz.
Fisolengulasch
1 godz. 10 min
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50 min