Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Chimichurri Sauce
- 1 oz fresh parsley, leaves and tender stems
- 10 fresh basil leaves
- 10 sprigs fresh oregano, leaves only
- 1 oz shallots, quartered
- 3 garlic cloves
-
1
fresh Fresno chili, stem and seeds removed
veya 1 fresh jalapeño chili, stem and seeds removed - ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 3 ½ oz extra virgin olive oil
- 3 - 4 tsp red wine vinegar
Steak
- 24 oz flank steak
- 1 tbsp olive oil
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 4 pita breads, whole
- 32 arugula leaves, to taste (optional)
- 4 heirloom tomatoes, sliced (¼ in.)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2782 kJ / 665 kcal
- Protein
- 44 g
- Karbonhidrat
- 42 g
- Yağ
- 35 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken Fajita Soup
50min
South Texas Carne Guisada
1 Std. 20 Min
Texas Chili
1h 10min
Chicken Tacos
1h 10min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10min
Pico De Gallo
15min
Parmesan Stock Cubes
35min
Beef Barbacoa
2h
Huevos Rancheros
45 min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1h
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Turkey Taco Bowl
1h