Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Chimichurri Sauce
- 1 oz fresh parsley, leaves and tender stems
- 10 fresh basil leaves
- 10 sprigs fresh oregano, leaves only
- 1 oz shallots, quartered
- 3 garlic cloves
-
1
fresh Fresno chili, stem and seeds removed
veya 1 fresh jalapeño chili, stem and seeds removed - ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 3 ½ oz extra virgin olive oil
- 3 - 4 tsp red wine vinegar
Steak
- 24 oz flank steak
- 1 tbsp olive oil
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 4 pita breads, whole
- 32 arugula leaves, to taste (optional)
- 4 heirloom tomatoes, sliced (¼ in.)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2782 kJ / 665 kcal
- Protein
- 44 g
- Karbonhidrat
- 42 g
- Yağ
- 35 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cantina Salsa
5 min
Parmesan Stock Cubes
35 min
Chorizo Burger with Jalapeno Aioli
30 min
Basil Pesto
10 Min
Slow Cooked White Chicken Chili
2h 10min
Hurricane Po'Boy with Saffron Aioli
25 Min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1 Std. 50 Min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Herbed Goat Cheese Crostini with Tapenade
45 min
Beef Chili with Lemon Feta
30 min
Caesar Salad
30 min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1h