Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 brown onion, cut into halves
- 30 g olive oil, plus extra for greasing and brushing
- 2 tsp ground cumin
- 1 tbsp ground cinnamon, plus extra for dusting
- 2 tsp ground coriander
- 2 tsp fennel seeds
- 1 pinch saffron
- 500 g beef mince
- 80 g water
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 20 g pine nuts, plus extra for garnishing
- 150 g dried apricots, cut into quarters
- 50 g sultanas (isteğe bağlı)
- 1 lemon, zest and juice
- 8 sheet filo pastry
- icing sugar, for dusting
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 1915.8 kJ / 456.1 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Karbonhidrat
- 31.6 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beef stroganoff
35 min
Southern-style pork and bean casserole
40 min
Beef ragu
1h 25 min
Beef cobbler with polenta dumplings
1h 30min
Chilli beef with lemon feta
30 min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 min
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40 min
Lamb spezzatino
1h 45 min
Chicken cacciatore
50 min
Lemon and lamb pie with filo topping
2 godz. 40 min
Lamb with pumpkin and lentils
50 min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 min