Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 brown onion, cut into halves
- 30 g olive oil, plus extra for greasing and brushing
- 2 tsp ground cumin
- 1 tbsp ground cinnamon, plus extra for dusting
- 2 tsp ground coriander
- 2 tsp fennel seeds
- 1 pinch saffron
- 500 g beef mince
- 80 g water
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 20 g pine nuts, plus extra for garnishing
- 150 g dried apricots, cut into quarters
- 50 g sultanas (isteğe bağlı)
- 1 lemon, zest and juice
- 8 sheet filo pastry
- icing sugar, for dusting
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 1915.8 kJ / 456.1 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Karbonhidrat
- 31.6 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beef stroganoff
35 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15 min
Lemon and lamb pie with filo topping
2h 40min
Beef cobbler with polenta dumplings
1h 30min
Moroccan chicken with couscous
45 min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35 min
Pork, apricot & coconut wraps
50min
Chicken in yoghurt
30 min
Leek and cheddar pudding
1h 20 min
Chicken San Fernando
55 min
One pot pasta with chorizo
35 min