Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Roux
- 30 g vegetable oil
- 2 Tbsp plain flour
- 300 g water
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade
Étouffée
- 50 g unsalted butter, diced
- 1 onion, quartered (approx. 100 g)
- 1 green pepper, quartered (approx. 120 g)
- 1 red pepper, quartered (approx. 120 g)
- 1 stick celery, quartered (approx. 70 g)
- 1 red chilli, halved, deseeded
- ½ tsp Cajun spice mix
-
1
tsp fresh basil leaves, chopped
veya ¼ tsp dried basil - ½ tsp fine sea salt
- 400 g chicken breasts, cut in pieces (2 cm)
- 4 spring onions, sliced (1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1408 kJ / 337 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 20 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55min
Chicken breasts pizzaiola
55min
Smoky Pork and Beans
3h
Chicken Garam Masala
50min
Chilli Beef with Lemon Feta
30min
Creamy Mustard Chicken Stew
40min
Chicken and Chorizo Hotpot
45min
Basque Chicken
1h 10min
Lentil and Bacon Soup
8h 55 min
Mardi Gras Meatballs
1h 5min
Beef in Stout
1 godz. 40 min