Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Roux
- 30 g vegetable oil
- 2 Tbsp plain flour
- 300 g water
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade
Étouffée
- 50 g unsalted butter, diced
- 1 onion, quartered (approx. 100 g)
- 1 green pepper, quartered (approx. 120 g)
- 1 red pepper, quartered (approx. 120 g)
- 1 stick celery, quartered (approx. 70 g)
- 1 red chilli, halved, deseeded
- ½ tsp Cajun spice mix
-
1
tsp fresh basil leaves, chopped
veya ¼ tsp dried basil - ½ tsp fine sea salt
- 400 g chicken breasts, cut in pieces (2 cm)
- 4 spring onions, sliced (1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1408 kJ / 337 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 20 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sautéed Pork with Cider
55min
Beef Stroganoff
1óra
Chicken Curry with Spinach
1h 5min
Chicken Garam Masala
50min
Chicken and Mushroom Balti
50min
Chicken in Yoghurt
1óra
Moroccan Chicken and Couscous
45 min
Creamy Mustard Chicken Stew
40 min
Chicken and Chorizo Hotpot
45 min
Beef in Stout
1h 40 min
Mardi Gras Meatballs
1h 5min
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45 min