Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La ganache (à faire la veille)
- 225 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 200 g de chocolat blanc, détaillé en carrés
La génoise (le jour même)
- 4 œufs
- 110 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de sucre vanillé
- 120 g de farine de blé
- 1 pincée de sel
La mousse aux framboises (le jour même)
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/ feuille) et un récipient d'eau froide
- 500 g de framboises fraîches
- 70 g de sucre en poudre
- 70 g de mascarpone, très froid
- 230 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2405.9 kJ / 574.9 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 56 g
- Yağ
- 34.8 g
- Lif
- 4.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bavarois aux fraises
6 godz. 25 min
Entremets aux fraises de Plougastel
5 Std.
La dacquoise aux fruits d'été
15sa 45 dk
Verano
12 Std. 45 Min
Bavarois à l'abricot
12 Std.
Bavarois Passion-coco
8 godz. 10 min
Bavarois griotte-pistache
6h 30min
Mini-bavarois chocolat et framboise
4h 15min
Bavarois chocolat-framboise et mousse de pêche
15h
Bavarois poire-chocolat
14 Std. 30 Min
Bavarois aux trois chocolats
15h
Trianon
3 Std.