Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 65 g de cerneaux de noix
- 20 g de beurre
- 500 g de champignons de Paris frais, coupés en deux ou en quatre
- 550 g d'eau
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de pâtes sèches, type farfalle
- 120 g de fromage bleu des Causses, coupé en morceaux
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2108.5 kJ / 504.8 kcal
- Protein
- 19.3 g
- Karbonhidrat
- 46 g
- Yağ
- 25.5 g
- Doymuş Yağ
- 9.8 g
- Lif
- 5.3 g
- Sodyum
- 168.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pâtes au gorgonzola
40 Min
Risotto crémeux au camembert
35 Min
Pâtes à la feta, tomates et olives
25 Min
Pâtes au pesto d'avocat
25 Min
Risotto aux oignons caramélisés et à la mimolette
45 Min
One pot pasta aux tomates cerise et pesto
30 Min
Linguine au chèvre frais et pesto de roquette
35 Min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30 Min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35 Min
Linguine aux champignons et crème à la noisette
40 Min
Gnocchi au brocoli et bleu
40 Min
One pot pasta pancetta, crème, noix, ciboulette
20 Min