Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de beurre doux, et un peu pour le moule
- 250 g de lait demi-écrémé
- 50 g de farine de blé
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
- 4 œufs, jaunes et blancs séparés
- 120 g chair de crabe en conserve (poids net égoutté), émiettée
- 6 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 804 kJ / 191 kcal
- Protein
- 16.8 g
- Karbonhidrat
- 12.8 g
- Yağ
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Soufflé au chèvre et au thym
1h
Soufflé de chèvre frais (Chef Eric Guérin - La Mare aux oiseaux)
35 min
Soufflé au fromage express
50 min
Soufflé à la fourme d'Ambert
40min
Croquettes de crabe
25min
Tarte fine aux sardines
45 min
Tartelette au saint-nectaire
1h 30 min.
Risotto au saumon
45 min
Dariole de saumon fumé aux épinards frais
2h 15min
Cassolettes de saint-jacques
30 min
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40min
Velouté de potiron aux saint-jacques
40min