Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 œufs
- 5 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 gousse d'ail
- 100 g d'oignons
- 200 g de poivrons rouges, coupés en quatre et épépinées
- 400 g de tomates, épépinées
- 3 pincées de piment d'Espelette
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier frais
- 30 g d'huile d'olive
- 600 g d'anneaux de calamar
- 500 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1400 kJ / 335 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 11.8 g
- Yağ
- 18.5 g
- Lif
- 2.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Calamars vapeur à la catalane
35 Min
Lotte à la provençale
50 Min
Seiche à la sauce tomate
1ωρ. 15 λεπτ.
Cotriade
1 Std.
Moules à l'escabèche
24 godz.
Mouclade
1 Std.
Couscous d'agneau et de légumes (bidawi)
1ωρ. 5 λεπτ.
Calamars aux tomates, poivrons et paprika
45 Min
Moules à la basquaise
55 dk
Encornets à la provençale
55 dk
Risotto au calamar
1 godz. 30 min
Bourride
1 Std.