Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 œufs
- 5 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 gousse d'ail
- 100 g d'oignons
- 200 g de poivrons rouges, coupés en quatre et épépinées
- 400 g de tomates, épépinées
- 3 pincées de piment d'Espelette
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier frais
- 30 g d'huile d'olive
- 600 g d'anneaux de calamar
- 500 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1400 kJ / 335 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 11.8 g
- Yağ
- 18.5 g
- Lif
- 2.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto au calamar
1j 30 menit
Calamars farcis au chorizo
1h 10min
Mijoté d'encornet aux cornilles
5h 15min
Encornets sautés à l'ail et au chorizo
20 Min
Seiche à l'ail et à la coriandre
1h 15min
Petits encornets à l'ail, artichauts et lard
30min
Lotte à la provençale
50 menit
Lotte vapeur façon tajine
1h 45min
Filets de rouget sauce safranée
45 menit
Brandade de morue
24 Std. 35 Min
Encornets à la provençale
55 menit
Calamars vapeur à la catalane
35 Min