Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- oil, for greasing
- 140 g milk
- 20 g caster sugar
- 1 tsp dried instant yeast
- 270 g baker's flour, plus extra for dusting
- 30 g plain flour
- 1 egg
- ¼ tsp salt
- 30 g unsalted butter, softened
Topping
- 60 g unsalted butter, softened
- 60 g caster sugar
- 1 tsp milk powder
- 120 g baker's flour
- ½ egg, lightly beaten
- baker's flour, for dusting
Assembly
- ½ egg, lightly beaten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1468 kJ / 349 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Karbonhidrat
- 49.1 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Pineapple Tarts
1h 30min
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1h 40min
Taro bread
4h 20min
Kuih Bangkit (Melt-in-Mouth Coconut Cookies)
2h
Authentic Meat Floss
1h 40min
Japanese Cheese Tarts
1j 55 menit
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55min
Pandan chiffon cake
5h 15min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
Egg Tarts
50min