Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- oil, for greasing
- 140 g milk
- 20 g caster sugar
- 1 tsp dried instant yeast
- 270 g baker's flour, plus extra for dusting
- 30 g plain flour
- 1 egg
- ¼ tsp salt
- 30 g unsalted butter, softened
Topping
- 60 g unsalted butter, softened
- 60 g caster sugar
- 1 tsp milk powder
- 120 g baker's flour
- ½ egg, lightly beaten
- baker's flour, for dusting
Assembly
- ½ egg, lightly beaten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1468 kJ / 349 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Karbonhidrat
- 49.1 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pandan chiffon cake
5 godz. 15 min
Mantou buns
1 godz. 30 min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Dou sha (red bean paste)
49h 10 min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2 Std. 45 Min
Hokkaido Milk Loaf
4u. 20min
Kaya Kok (Kaya Puffs)
1 godz. 10 min
Pork ribs with black bean sauce
2 Std.
Egg Tarts
50 min
Gai Dan Gou (Chinese Steamed Egg Sponge Cupcakes)
30 min
Authentic Meat Floss
1 godz. 40 min
Char siu bao pork buns
6h 35 min