Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- oil, for greasing
- 140 g milk
- 20 g caster sugar
- 1 tsp dried instant yeast
- 270 g baker's flour, plus extra for dusting
- 30 g plain flour
- 1 egg
- ¼ tsp salt
- 30 g unsalted butter, softened
Topping
- 60 g unsalted butter, softened
- 60 g caster sugar
- 1 tsp milk powder
- 120 g baker's flour
- ½ egg, lightly beaten
- baker's flour, for dusting
Assembly
- ½ egg, lightly beaten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1468 kJ / 349 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Karbonhidrat
- 49.1 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Luo bo gao (radish cakes)
25 godz. 20 min
Tangzhong Milk Bread
2h 35min
Soy milk
24 Std. 30 Min
Pandan Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1h 5 min
Pandan chiffon cake
5óra 15p
Kaya Kok (Kaya Puffs)
1h 10min
Wholemeal Mantou
1h
Dou sha (red bean paste)
49h 10min
Mantou buns
1h 30min
Hokkaido Milk Loaf
4sa 20 dk
Taro bread
4sa 20 dk
Taiwanese sticky rice
1 Std. 40 Min