Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Peanut topping
- 150 g roasted unsalted peanuts
- 40 g icing sugar
Mochi
- 300 g glutinous white rice, washed and drained
- 800 g water
- vegetable oil, for greasing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 221.7 kJ / 52.8 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Karbonhidrat
- 5.5 g
- Yağ
- 2.6 g
- Doymuş Yağ
- 0.5 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 1.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Taiwanese traditional Pork floss
1h 40 min
Chicken porridge with century egg
30 min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35min
Dou sha (red bean paste)
49 Std. 10 Min
Authentic Meat Floss
1h 40 min
Mantou buns
1h 30 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55 min
Pandan chiffon cake
5h 15 min
Homemade Pandan Kaya
55 min
Homemade Fish Ball Soup
2 godz.
Soy milk
24 Std. 30 Min