Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g dried scallops (see Tips)
- 150 g boiling water
- 200 g peanut oil (see Tips)
- 6 fresh long red chillies, trimmed and deseeded
- 60 g dried shrimp (see Tips)
- 80 g eschalots
- 2 - 3 garlic cloves
- 40 g fresh ginger, peeled and cut into slices (1 cm)
- 100 g smoked bacon, cut into pieces (1 cm)
- 1 fresh bird's eye chilli, deseeded, if preferred
- 40 g light soy sauce
- 40 g Chinese cooking wine
- 1 tbsp brown sugar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Complete recipe
- Kalori
- 2466.9 kJ / 587.4 kcal
- Protein
- 56.7 g
- Karbonhidrat
- 20.5 g
- Yağ
- 224.6 g
- Lif
- 13.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 godz. 45 min
Chrysanthemum Tofu Soup
2 Std. 10 Min
Sweet and Sour Pork Ribs
45 min
Coconut and Osmanthus Jelly
3 Std. 20 Min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 Std. 15 Min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3h 15min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 min
Soy milk
24 Std. 30 Min