Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g dried scallops (see Tips)
- 150 g boiling water
- 200 g peanut oil (see Tips)
- 6 fresh long red chillies, trimmed and deseeded
- 60 g dried shrimp (see Tips)
- 80 g eschalots
- 2 - 3 garlic cloves
- 40 g fresh ginger, peeled and cut into slices (1 cm)
- 100 g smoked bacon, cut into pieces (1 cm)
- 1 fresh bird's eye chilli, deseeded, if preferred
- 40 g light soy sauce
- 40 g Chinese cooking wine
- 1 tbsp brown sugar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Complete recipe
- Kalori
- 2466.9 kJ / 587.4 kcal
- Protein
- 56.7 g
- Karbonhidrat
- 20.5 g
- Yağ
- 224.6 g
- Lif
- 13.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Hakka Yam Abacus
20min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Drunken Herbal Prawns
4 Std. 55 Min
Soy milk
24h 30min
Pandan chiffon cake
5h 15min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 Std. 45 Min
Sous-Vide Herbal Chicken
4 godz. 15 min
Wafu dressing
20min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 Min
Rice Wine Chicken
30 min