Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 40 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- ½ - 1 Knoblauchzehe (isteğe bağlı)
-
350
g Dicke Bohnen, frisch
veya 350 g dicke Bohnen, TK, aufgetaut - 300 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
-
1
TL Zucker
veya 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
veya 1 Pck. Trockenhefe - 450 g Weizenmehl Type 550
Belag und Fertigstellung
- 150 g Pecorino, gehobelt
- 50 g Parmesan, gehobelt
- Salz zum Würzen
- 1 - 2 Prisen Pfeffer
- 10 g natives Olivenöl
-
100
g Pancetta, in dünnen Scheiben
veya 100 g durchwachsener Bauchspeck, geräuchert, in dünnen Scheiben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 3590 kJ / 858 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 91 g
- Yağ
- 41 g
- Lif
- 9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia Tonnata
1h 30min
Focaccia mit Salami und Feigen
2 Std. 30 Min
Gefüllte Kartoffel-Focaccia
2 godz. 50 min
Pikante Erdäpfelbuchteln
1 godz. 50 min
Gefüllte Focaccia mit Crescenza-Käse
1 godz. 45 min
Mozzarella-Carpaccio
40 min
Pilz-Cannelloni
1óra 35p
Pizza auf ligurische Art
1 godz. 50 min
Frische Ravioli mit Ricottafüllung und Auberginensauce
1 godz. 50 min
Ravioli alla napoletana
1 godz.
Arancini Siciliani
5h
Steinpilz-Ravioli
1 Std. 20 Min