Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 40 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- ½ - 1 Knoblauchzehe (isteğe bağlı)
-
350
g Dicke Bohnen, frisch
veya 350 g dicke Bohnen, TK, aufgetaut - 300 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
-
1
TL Zucker
veya 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
veya 1 Pck. Trockenhefe - 450 g Weizenmehl Type 550
Belag und Fertigstellung
- 150 g Pecorino, gehobelt
- 50 g Parmesan, gehobelt
- Salz zum Würzen
- 1 - 2 Prisen Pfeffer
- 10 g natives Olivenöl
-
100
g Pancetta, in dünnen Scheiben
veya 100 g durchwachsener Bauchspeck, geräuchert, in dünnen Scheiben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 3590 kJ / 858 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 91 g
- Yağ
- 41 g
- Lif
- 9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Flammkuchen mit roten Zwiebeln und Trauben
1 Std. 25 Min
Lammfleischbällchen mit Fladenbrot
1 Std. 35 Min
Pizza auf römische Art
1 godz. 40 min
Vichysoisse
3h
Bolitos in Tomatensauce
1h
Karfiol-Salsiccia-Cannelloni
1h 20min
Krabben-Päckchen
35min
Streuselschiffchen mit Pudding, Marille und Minzguss
1 godz. 55 min
Gefüllte Focaccia mit Crescenza-Käse
1h 45min
Pizza auf ligurische Art
1u. 50min
Zatar
15min
Spinattarte mit Zitronen-Confit
1h 30min