Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 40 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- ½ - 1 Knoblauchzehe (isteğe bağlı)
-
350
g Dicke Bohnen, frisch
veya 350 g dicke Bohnen, TK, aufgetaut - 300 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
-
1
TL Zucker
veya 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
veya 1 Pck. Trockenhefe - 450 g Weizenmehl Type 550
Belag und Fertigstellung
- 150 g Pecorino, gehobelt
- 50 g Parmesan, gehobelt
- Salz zum Würzen
- 1 - 2 Prisen Pfeffer
- 10 g natives Olivenöl
-
100
g Pancetta, in dünnen Scheiben
veya 100 g durchwachsener Bauchspeck, geräuchert, in dünnen Scheiben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 3590 kJ / 858 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 91 g
- Yağ
- 41 g
- Lif
- 9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pikante Erdäpfelbuchteln
1h 50min
Focacce mit Oliven
2 godz.
Pizza mit Salsiccia
2 godz. 40 min
Frühlingspizza Toni M.
6 Std. 40 Min
Focaccia mit Salami und Feigen
2 godz. 30 min
Couscoussalat mit gebratenem Gemüse
2u. 50min
Pizza auf ligurische Art
1h 50min
Würziges Fladenbrot
1hod. 40min
Pizza mit Pancetta, Tomaten und Büffel-Mozzarella
4h
Fladenbrot mit Ziegenkäse und karamellisierten Zwiebeln
1h 20min
Focaccia auf apulische Art
1hod. 40min
Focaccia mit Kirschtomaten
2h 45min