Focaccia mit dicken Bohnen, Pancetta und Pecorino

Focaccia mit dicken Bohnen, Pancetta und Pecorino

4.5 25 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 2sa 10 dk
4 Stücke

Malzemeler

Teig
  • natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
    40 g
  • Knoblauchzehe (isteğe bağlı)
    ½ - 1
  • Dicke Bohnen, frisch
    350 g
    350 g dicke Bohnen, TK, aufgetaut
  • Wasser
    300 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Zucker
    1 TL
    1 TL Backmalz
  • Hefe (20 g)
    ½ Würfel
    1 Pck. Trockenhefe
  • Weizenmehl Type 550
    450 g
Belag und Fertigstellung
  • Pecorino gehobelt
    150 g
  • Parmesan gehobelt
    50 g
  • Salz zum Würzen
  • Pfeffer
    1 - 2 Prisen
  • natives Olivenöl
    10 g
  • Pancetta in dünnen Scheiben
    100 g
    100 g durchwachsener Bauchspeck, geräuchert, in dünnen Scheiben

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Stück

Protein 37 g
Kalori 3590 kJ / 858 kcal
Yağ 41 g
Lif 9 g
Karbonhidrat 91 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...