Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Zitrone, unbehandelt
- 1 Stück Ingwer, frisch (2 cm), in dünnen Scheiben
- 2 rote Chilischoten, frisch, halbiert, entkernt
- 2 TL Salz
- 2 Tomaten, in Stücken
- 20 g Koriander
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Prise Kreuzkümmel, gemahlen
- 300 g Krebsfleisch
- 8 Blätter Filoteig (ca. 48 x 25 cm)
- Öl zum Braten
- Besin Değeri
- şuna göre 8 Stück
- Kalori
- 5101 kJ / 1217 kcal
- Protein
- 61 g
- Karbonhidrat
- 106 g
- Yağ
- 61 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lammragout mit Auberginenpüree - Hünkâr Beğendi
50 dk
Putello Tonnato
4 Std.
Lammrücken mit Kräutermarinade, Trüffelpolenta und Bohnen
1 Std.
Weinblätter mit Rinderhack und Zitronensauce - Limon Soslu Etli Sarma
2 Std.
Graved Lachs
48 Std.
Bruschette mit Bohnen und Thunfisch
30 Min
Gefüllte Poulardenbrust auf Rotwein-Spinat
1 Std.
Knusper-Garnelen mit Mangodip
20 dk
Lammkoteletts mit scharfer Tamarinden-Mango-Sauce
1 Std.
Focaccia mit dicken Bohnen, Pancetta und Pecorino
2 Std. 10 Min
Spinatkopita mit Gambas und Feta (Griechenland)
1 Std.
Limettenpappardelle mit Gambas
1sa 20 dk