Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Preparazione rombo
- 1 rombo (1000 g circa)
Preparazione
- 16 pomodorini a metà
- 150 g di carote, pelate e tagliate a bastoncino
- 150 g di zucchine a rondelle (1-2 mm)
- 5 g di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 50 g di nocciole sgusciate
- 500 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 724 kJ / 173 kcal
- Protein
- 24.4 g
- Karbonhidrat
- 6.9 g
- Yağ
- 5.3 g
- Lif
- 2.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Orata al sale
40min
Spiedini di seppioline e cetrioli
35min
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1h
Spada alle erbe con olive
40min
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30min
Pesce spada con fagiolini e olive
40min
Orata al cartoccio con zucca e frutta secca
40min
Pesce spada alla ghiotta
40min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45min
Branzino al cartoccio
1 godz. 10 min
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40min