Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Preparazione rombo
- 1 rombo (1000 g circa)
Preparazione
- 16 pomodorini a metà
- 150 g di carote, pelate e tagliate a bastoncino
- 150 g di zucchine a rondelle (1-2 mm)
- 5 g di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 50 g di nocciole sgusciate
- 500 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 724 kJ / 173 kcal
- Protein
- 24.4 g
- Karbonhidrat
- 6.9 g
- Yağ
- 5.3 g
- Lif
- 2.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35min
Branzino alle erbe aromatiche con salsa all'arancia
1h 10min
Pesce al vapore con verdure miste
1h 20min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45min
Salmone con crudo di pomodori
35min
Filetti di rombo in salsa di noci
2 godz. 30 min
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45min
Salmone al coriandolo
40min
Salmone al cartoccio
35min
Pesce persico ai carciofi
30min
Branzino al cartoccio
1h 10min