Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 yumurta
- 30 g su
-
130
g panko (Japon galeta unu)
veya 100 g galeta unu - 350 g tavuk göğsü fileto, derisiz, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- ¾ tk tuz
- ¾ tk sarımsak tozu
- 60 g beyaz tost ekmeği kabukları alınmış, sekize bölünmüş
- 90 g labne
- 25 g süt
- ayçiçek yağı, kızartmak için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 249.4 kJ / 59.6 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Karbonhidrat
- 4.8 g
- Yağ
- 2.3 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 114.3 mg
Alternatif tarifler
Vişne Sos Eşliğinde Ortası Çikolatalı Ekmek
1h 30min
Çikolatalı Dondurma
14h 20min
Kremalı ve Sebzeli Tavuk Çorbası
1h 30min
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1 godz. 20 min
Bolonez Sos
1 godz. 5 min
Cevizli Pratik Ekmek
45 min
Sömelek Köfte
1u.
Misket Köfte
40 min
Tencerede Pratik Ekmek
2 godz. 20 min
Limonata
10 min
Bitter Çikolata ve Fındıklı Kek
1h 30min
Havuçlu Pancar Salatası
10 min