Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 yumurta
- 30 g su
-
130
g panko (Japon galeta unu)
veya 100 g galeta unu - 350 g tavuk göğsü fileto, derisiz, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- ¾ tk tuz
- ¾ tk sarımsak tozu
- 60 g beyaz tost ekmeği kabukları alınmış, sekize bölünmüş
- 90 g labne
- 25 g süt
- ayçiçek yağı, kızartmak için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 249.4 kJ / 59.6 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Karbonhidrat
- 4.8 g
- Yağ
- 2.3 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 114.3 mg
Alternatif tarifler
İzmir Köfte
1h 5min
Fırında Tavuk Baget ve Coleslaw
45min
Fırında Chermoula Soslu Sebzeli Çipura
1h
Tatlı Ekşi Soslu Tavuk ve Limonlu Basmati Pilavı
1h
Sömelek Köfte
1h
Beyaz Çikolata Ganajlı Bademli Kek
2h 50min
Lahmacun (Bol Sebzeli ve Sarımsaklı)
1h
Kadınbudu Köfte ve Patates Püresi
1h 30min
Domatesli Focaccia
3h
Cantık
50min
Sütlü Burger Ekmeği
4 Std.
Çedar Dolgulu Burger
45min