
Cihazlar ve Aksesuarlar
Vanilyalı Dondurma ve Çikolata Soslu Profiterol
Hazırlık 30 dk
Toplam 2sa 15 dk
30 adet
Malzemeler
Pataşu (Choux) Hamuru
-
su150 g
-
tereyağı, tuzsuz küçük parçalara bölünmüş (1-2 cm)80 g
-
tuz1 tutam
-
şeker2 tk
-
un120 g
-
yumurta (her biri 53-63 gr)3
Çikolata Sosu ve Birleştirme
-
bitter çikolata % 70 kakao, küçük parçalara bölünmüş (1-2 cm)250 g
-
tereyağı küçük parçalara bölünmüş40 g
-
süt200 g
-
vanilyalı dondurma ev yapımı ya da hazır
Besin Değeri şuna göre 1 adet
Kalori
105.2 kcal /
440.4 kJ
Protein
1.9 g
Yağ
7.5 g
Karbonhidrat
7.5 g
Lif
1 g
Doymuş Yağ
4.4 g
Sodyum
17.5 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Temel Yemek Kitabı
207 Tarif
Türkiye
Türkiye