Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pataşu (Choux) Hamuru
- 150 g su
- 80 g tereyağı, tuzsuz, küçük parçalara bölünmüş (1-2 cm)
- 1 tutam tuz
- 2 tk şeker
- 120 g un
- 3 yumurta (her biri 53-63 gr)
Çikolata Sosu ve Birleştirme
- 250 g bitter çikolata % 70 kakao, küçük parçalara bölünmüş (1-2 cm)
- 40 g tereyağı, küçük parçalara bölünmüş
- 200 g süt
- vanilyalı dondurma, ev yapımı ya da hazır
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 440.4 kJ / 105.2 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Karbonhidrat
- 7.5 g
- Yağ
- 7.5 g
- Doymuş Yağ
- 4.4 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 17.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fındıklı Lokum
27h 5 min
Karamel Şekerlemesi
2h
Somon ve İnce Bulgur, Kurutulmuş Domatesler İle
35min
Espressolu Karamel Sos
45 Min
Ganaj
20 Min
Yer Fıstığı Şekerlemesi
1h 30min
Şu Hamuru (Pâte à choux)
2h
Kremalı ve Çıtır Karamelli Berliner
5h 30min
Pastacı Kreması
15 Min
Sünger Kek (Pandispanya)
1óra 50p
Karamel Sos
1h 30min
Profiterol (Pastacı Kremalı)
2 Std. 45 Min