Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pataşu (Choux) Hamuru
- 150 g su
- 80 g tereyağı, tuzsuz, küçük parçalara bölünmüş (1-2 cm)
- 1 tutam tuz
- 2 tk şeker
- 120 g un
- 3 yumurta (her biri 53-63 gr)
Çikolata Sosu ve Birleştirme
- 250 g bitter çikolata % 70 kakao, küçük parçalara bölünmüş (1-2 cm)
- 40 g tereyağı, küçük parçalara bölünmüş
- 200 g süt
- vanilyalı dondurma, ev yapımı ya da hazır
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 440.4 kJ / 105.2 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Karbonhidrat
- 7.5 g
- Yağ
- 7.5 g
- Doymuş Yağ
- 4.4 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 17.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Portakallı ve Tarçınlı Çörekler
5h 30min
Beyaz Çikolatalı ve Frambuazlı Macaron
1 godz. 10 min
Kahveli ve Hindistan Cevizli Lokum
26h 50 min
Pinyata Çikolata
6h 35 min
Lokumlu Kıtır Çikolata
2h 20 min
Şu Hamuru (Pâte à choux)
2h
Karamel Şekerlemesi
2h
Çikolatalı Devil's Kek
5h
Üç Katlı Çikolatalı Pasta
2h 30min
Sünger Kek (Pandispanya)
1 Std. 50 Min
Pastacı Kreması
15min
Profiterol (Pastacı Kremalı)
2h 45min