Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g tahini paste
- ½ tsp salt, plus extra to taste
- 2 garlic cloves
- 100 - 200 g water (see tip)
- 100 g lemon juice, freshly squeezed, plus extra to taste
- 1 sprig fresh parsley, leaves only
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Complete recipe
- Kalori
- 5267 kJ / 1259 kcal
- Protein
- 51 g
- Karbonhidrat
- 9.3 g
- Yağ
- 113.1 g
Alternatif tarifler
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1h 35 min
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4h
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2h 45min
Arabian ice cream
10sa 25 dk
Spiced rice pudding (meghli)
50min
Muhamara dip
5 min
Za'atar flat bread (mankouche)
1h 35 min
Freekeh pilaf with broad beans
1h
Raw kibbeh
15 min
Chicken moghrabieh
1 Std. 25 Min
Tarator (tahini dip)
5 min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 Std. 30 Min