Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tuna filling
- 300 g onions, cut in quarters
- 150 g red peppers, cut in pieces
- 150 g green peppers, cut in pieces
- 200 g canned crushed tomatoes
- 50 g extra virgin olive oil
- 1 tsp sugar
- 1 tsp salt
- 200 g canned pickled tuna ("bonito en escabeche"), drained (see tip)
- 2 hard-boiled eggs, chopped
Empanada dough
- 50 g water
- 50 g extra virgin olive oil
- 50 g white wine
-
90
g lard
veya 90 g butter - 1 egg
-
25
g fresh yeast, crumbled
veya 3 tsp dried yeast - 450 g bread flour
- 1 tsp salt
Assembly
- flour for dusting
- 1 egg, beaten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2904 kJ / 694 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 62 g
- Yağ
- 39 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Potato and Rosemary Focaccia
Değerlendirme yok
Surimi Stick Salad (TM5)
15 Min
Grated Potato Pancakes
35min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1h 50min
New potato and asparagus salad with dill pesto
40min
Spinach and Olive Focaccia
1h 15min
Menu with ginger-pea soup, lemon salmon, broccoli and potatoes
45min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1h 10min
Green pancakes with ham and cheese
55min
Courgette and cod lasagne
1h
Warm Spinach and Artichoke Dip
20min
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50min