Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tuna filling
- 300 g onions, cut in quarters
- 150 g red peppers, cut in pieces
- 150 g green peppers, cut in pieces
- 200 g canned crushed tomatoes
- 50 g extra virgin olive oil
- 1 tsp sugar
- 1 tsp salt
- 200 g canned pickled tuna ("bonito en escabeche"), drained (see tip)
- 2 hard-boiled eggs, chopped
Empanada dough
- 50 g water
- 50 g extra virgin olive oil
- 50 g white wine
-
90
g lard
veya 90 g butter - 1 egg
-
25
g fresh yeast, crumbled
veya 3 tsp dried yeast - 450 g bread flour
- 1 tsp salt
Assembly
- flour for dusting
- 1 egg, beaten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2904 kJ / 694 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 62 g
- Yağ
- 39 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bulghur and lentil soup
1 Std.
Cranberry Almond Cookies (Metric)
1 godz. 20 min
Crème Caramel
3 Std. 50 Min
Matcha Wreath Cookies (Metric)
1 Std.
Gazelle Horns (Almond Pastries)
1 godz. 20 min
Zagorski Struklji (Baked Pastry with Cheese)
1 godz. 30 min
Menu with Ginger-Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
45 min
Fatayer with cheese and mint
1 godz. 5 min
Aloha Carrot Cake
1 godz. 20 min
Far Breton with prunes
2 Std.
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40 min
Argentinian Chicken Empanadas
3h 40min