Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Koftas
- 20 g fresh parsley, cut in pieces
- 150 g spring onions, cut in pieces
- 900 g lamb shoulder, minced
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground white pepper
Pepper Sauce
- 300 g onions, quartered
- 150 g red peppers, cut in pieces (3 cm)
- 20 g olive oil, plus extra for greasing
- 400 g tinned whole peeled tomatoes, in juice
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 400 g potatoes, sliced (2-3 mm)
- 350 g tomatoes, sliced (2-3 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2400 kJ / 576 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 42 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1 Std. 35 Min
Spinach Fatayers
2 Std.
Chicken Pastilla
1 Std. 25 Min
Fatayer with Cheese and Mint
1h 5min
Moroccan Harira and Chicken Soup
55min
Semolina cake (namoura)
1h 50min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2 Std.
Spiced lamb flatbread
1h 50min
Spinach turnovers (fatayer)
1 Std. 25 Min
Chicken with yoghurt tahini sauce (fattet d'jaj)
1 Std. 25 Min
Moroccan Lamb Meatballs with Batbout Flatbreads
1 Std. 35 Min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55min