Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 oz garlic cloves, to taste
-
3
oz parsnips, quartered
veya 3 oz potatoes, quartered - 4 oz green cabbage, cut into pieces (2 in.), divided
- 4 oz fresh baby kale leaves, cut into pieces (2 in.), divided
- 2 oz carrots, cut into pieces (1 in.)
- 1 poblano chili, stem and seeds removed
- 4 oz Brussels sprouts, trimmed, if large cut in quarters
- 4 oz whole tomatoes, quartered
- 1 oz tomato paste
- 3 oz extra virgin olive oil, divided
- 4 oz broccoli raab, cut into pieces (4 in.), divided
- 1 oz zucchini, cubed (approx. 2 in.)
- 2 oz eggplant, cubed (approx. 1 in.)
- ½ oz fresh oregano, leaves only, to taste
- 1 tsp salt
- 2 oz fennel bulb, cubed (approx. 1 in.)
- 2 oz feta cheese, crumbled, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1268 kJ / 303 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40min
Cauliflower "Fried" Rice
40min
Greek Lentils and Rice
40min
Vegetarian Chili
50min
Minestrone
45min
Broccoli Red Lentil Soup
30min
Lentil Loaf
1 Std. 10 Min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45min
Indian Vegetable Curry
50min
Vegetable Patties
1h