Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 oz garlic cloves, to taste
-
3
oz parsnips, quartered
veya 3 oz potatoes, quartered - 4 oz green cabbage, cut into pieces (2 in.), divided
- 4 oz fresh baby kale leaves, cut into pieces (2 in.), divided
- 2 oz carrots, cut into pieces (1 in.)
- 1 poblano chili, stem and seeds removed
- 4 oz Brussels sprouts, trimmed, if large cut in quarters
- 4 oz whole tomatoes, quartered
- 1 oz tomato paste
- 3 oz extra virgin olive oil, divided
- 4 oz broccoli raab, cut into pieces (4 in.), divided
- 1 oz zucchini, cubed (approx. 2 in.)
- 2 oz eggplant, cubed (approx. 1 in.)
- ½ oz fresh oregano, leaves only, to taste
- 1 tsp salt
- 2 oz fennel bulb, cubed (approx. 1 in.)
- 2 oz feta cheese, crumbled, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1268 kJ / 303 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
White Bean Soup
2 godz. 45 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
One-Pot Barley and Vegetables
1h 10min
Buckwheat and Butternut Squash Risotto
35 min
Mild Thai Green Curry
50 min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 Std. 5 Min
Red Pepper Spanish "Tortilla" with Olive Tapenade
55min
Thai Curry Noodles
25 Min
Cauliflower and Date Tagine
55min
Lentil Loaf
1h 10min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 Std. 5 Min