Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 oz garlic cloves, to taste
-
3
oz parsnips, quartered
veya 3 oz potatoes, quartered - 4 oz green cabbage, cut into pieces (2 in.), divided
- 4 oz fresh baby kale leaves, cut into pieces (2 in.), divided
- 2 oz carrots, cut into pieces (1 in.)
- 1 poblano chili, stem and seeds removed
- 4 oz Brussels sprouts, trimmed, if large cut in quarters
- 4 oz whole tomatoes, quartered
- 1 oz tomato paste
- 3 oz extra virgin olive oil, divided
- 4 oz broccoli raab, cut into pieces (4 in.), divided
- 1 oz zucchini, cubed (approx. 2 in.)
- 2 oz eggplant, cubed (approx. 1 in.)
- ½ oz fresh oregano, leaves only, to taste
- 1 tsp salt
- 2 oz fennel bulb, cubed (approx. 1 in.)
- 2 oz feta cheese, crumbled, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1268 kJ / 303 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Broccoli Red Lentil Soup
30 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Cauliflower Steaks
45min
Cauliflower Tabbouleh
10 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Barley and Lentil Radicchio Salad
1h 25min
One-Pot Barley and Vegetables
1 Std. 10 Min
Lentil Loaf
1 Std. 10 Min
Stuffed Vegetables
1h 20 min
Steak Stir Fry Salad
35 Min
Smoked Salmon and Zucchini Pasta
35 Min
Brown Rice Salad with Turmeric Dressing
1h