Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ - 1 oz olive oil
- 3 ½ - 5 oz mixed onions, for sautéing (e.g. onions, shallots, leeks), cut in pieces (¾ in.)
- 12 - 14 oz fresh mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips), cut in pieces (¾ in.)
-
2
oz frozen mixed vegetables (isteğe bağlı)
veya 2 oz frozen green peas (isteğe bağlı) - 25 - 28 oz water
-
1
tsp vegetable stock paste
veya 1 vegetable stock cube -
1
tsp salt, to taste
veya 1 tbsp soy sauce, to taste - 3 oz dried soup pasta, e.g. ditalini or macaroni
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 777.4 kJ / 185.8 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 27.3 g
- Yağ
- 6 g
- Doymuş Yağ
- 0.9 g
- Lif
- 4.4 g
- Sodyum
- 852.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Carrot Ginger Soup
20 min
Leek and Potato Soup
40 min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 godz. 5 min
Butternut Squash and Apple Soup
30 min
Mashed Potatoes
50 menit
Chunky Vegetable Barley Soup
1j
Split Pea Soup
1j 25 menit
Vegetable Stew
1 Std. 15 Min
Sausage and Lentil Stew
1 Std. 15 Min
Basic Soup Purée
45 Min
Tomato Basil Soup
40 min
Chunky mixed vegetable soup
50 menit