Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ - 1 oz olive oil
- 3 ½ - 5 oz mixed onions, for sautéing (e.g. onions, shallots, leeks), cut in pieces (¾ in.)
- 12 - 14 oz fresh mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips), cut in pieces (¾ in.)
-
2
oz frozen mixed vegetables (isteğe bağlı)
veya 2 oz frozen green peas (isteğe bağlı) - 25 - 28 oz water
-
1
tsp vegetable stock paste
veya 1 vegetable stock cube -
1
tsp salt, to taste
veya 1 tbsp soy sauce, to taste - 3 oz dried soup pasta, e.g. ditalini or macaroni
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 777.4 kJ / 185.8 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 27.3 g
- Yağ
- 6 g
- Doymuş Yağ
- 0.9 g
- Lif
- 4.4 g
- Sodyum
- 852.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lemon Garlic Broccoli
20min
White Bean Soup
2h 45min
Broccoli Red Lentil Soup
30 min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1h 5min
Vegetable Soup
35min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Carrot Ginger Soup
20min
Split Pea Soup
1 godz. 25 min
Chunky Vegetable Barley Soup
1 godz.
Basic Soup Purée
45 min
Butternut Squash and Apple Soup
30 min
Leek and Potato Soup
40min