Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Batbout dough
- 320 g water
- 2 tbsp sugar
-
20
g fresh yeast
veya 1 heaped tsp dried instant yeast (8 g) - 10 g olive oil, plus extra for greasing
- 250 g plain flour
- 80 g wholemeal wheat flour
- 240 g durum wheat semolina
- 1 ½ tsp salt
Lamb meatballs
- olive oil, for greasing and frying
- 4 garlic cloves
- 5 - 6 sprigs fresh mint, leaves only, to taste
- 600 g lamb meat piece, sinew free, boneless, cut in cubes (2 cm)
- 2 ½ tsp hot paprika powder
- 2 tsp ground cumin
- 1 ½ tsp salt
- 1 tsp ground cayenne pepper
- ¼ tsp ground black pepper
- 6 - 7 sprigs fresh parsley, leaves only, to taste
- 600 g canned chopped tomatoes
- 200 g water
- 20 g sunflower oil
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4263 kJ / 1018 kcal
- Protein
- 46 g
- Karbonhidrat
- 111 g
- Yağ
- 41 g
- Lif
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Charcoal waffle cones
Değerlendirme yok
Yucatan Style Sopa de Lima
40 Min
Wholemeal pide
1h 35min
Moroccan Lamb Meatballs with Batbout Flatbreads
1h 35min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1h 35min
Turkey roulade with pancetta and porcini sauce
50 Min
Fish fingers with tomato sauce
50 Min
Gazelle horns
1h
Chicken tagine with honey and prunes
40 Min
Chicken pastilla
1h 10min
Meatballs in Spanish sauce
55min
Lamb sfiha
1 Std. 20 Min