Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Batbout dough
- 320 g water
- 2 Tbsp sugar
-
20
g fresh yeast
veya 1 heaped tsp dried yeast (8 g) - 10 g olive oil, plus extra for greasing
- 250 g plain flour
- 80 g wholemeal flour
- 240 g semolina, durum wheat
- 1 ½ tsp fine sea salt
Lamb meatballs
- olive oil, for greasing and frying
- 4 garlic cloves
- 5 - 6 sprigs fresh mint, leaves only, to taste
- 600 g lamb meat for stewing, boneless, cut in cubes (2 cm)
- 2 ½ tsp hot paprika
- 2 tsp ground cumin
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 1 tsp cayenne pepper
- ¼ tsp ground black pepper
- 6 - 7 sprigs fresh parsley, leaves only, to taste
- 600 g tinned chopped tomatoes
- 200 g water
- 20 g sunflower oil
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4263 kJ / 1018 kcal
- Protein
- 46 g
- Karbonhidrat
- 111 g
- Yağ
- 41 g
- Lif
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Couscous with Chicken and Lamb
1h 10min
Smoked Haddock and Spinach Tart
2h 30min
Potato, Tomato and Kofta Gratin with Pepper Sauce
1 Std. 35 Min
Peppadew® and Feta Stuffed Chicken with Lemon Couscous
1h
Moroccan Harira and Chicken Soup
55min
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yoghurt
40min
Meatballs, Tomato Sauce and Parmesan Polenta
1h 10min
Piri Piri Chicken with Pickled Curry Beans
3u.
Chicken and Mushroom Balti
50min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1h 15min
Chicken Akhni
1 Std. 30 Min
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1h