Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 stalks fresh coriander, cut in pieces
- 150 g leeks, cut in pieces
- 120 g celery, cut in pieces
- 100 g carrots, cut in pieces
- 1 tbsp olive oil, plus extra for drizzling
- 2 tsp ground cumin
- 1 ½ - 2 tsp ground coriander, to taste
- 2 tsp ground cinnamon
- 2 tsp ground turmeric
- 2 - 3 tbsp harissa paste, to taste
- 500 g water
- 800 g canned chopped tomatoes
- 85 g dried green lentils
-
2
tsp chicken stock paste, homemade
veya 2 chicken stock cubes (each for 0.5 l) - 1 tbsp golden caster sugar
- 10 g lemon juice, freshly squeezed
-
4
chicken thighs, skinless, boneless (approx. 400 g), cut in pieces (2 cm)
veya 400 g chicken breast fillets, skinless, cut in pieces (2 cm) - 8 slices white bread
- 200 g plain yoghurt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1777 kJ / 424 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 46 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1h 35min
Moroccan Zaalouk
1h 5 min
Caribbean stew and Steamed rice cups
9h 15min
Moroccan Harira and Chicken Soup
55 min
Milk pudding (mouhallabieh)
15 min
Za'atar bread rolls
2h
Freekeh pilaf with broad beans
1h
Spicy sea bass (samke harra)
50min
Koshari stew
45 min
Red lentil soup with cumin
55 min
Chicken with yoghurt tahini sauce (fattet d'jaj)
1h 25 min
Mussels in spicy tomato sauce
45 min