Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Goat's cheese flans and leeks
- unsalted butter, softened, for greasing
- 40 g plain flour, plus extra for dusting
- 130 g full cream milk
- 140 g fresh goat's cheese
- ½ tsp salt
- 2 eggs, separated
- 500 g water
- 300 g leeks, white part only, cut into pieces (5 mm)
- 50 g red capsicums, cut into small pieces (1 cm)
Yoghurt sauce
- 60 g fresh goat's cheese
- 125 g plain yoghurt
- 6 fresh chives, chopped
- 2 - 3 pinches salt
- 2 pinches ground pepper, adjust to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1089 kJ / 260 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 2.5 g
Alternatif tarifler
Sunny gazpacho
25min
Stuffed zucchini
1 godz. 5 min
Cream of tomato soup
25min
Asparagus tart with sour cream pastry
2h
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2h 30min
Creamy turkey stew (TM5)
3 Std. 50 Min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1 godz. 30 min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3sa 25 dk
Goat's cheese feta roulade
2h 45min
Gluten free spinach and lemon pasta
1h 20min
Zucchini, Brie and basil soup
35 min
Risotto with lemon, thyme and feta
30min