Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Goat's cheese flans and leeks
- unsalted butter, softened, for greasing
- 40 g plain flour, plus extra for dusting
- 130 g full cream milk
- 140 g fresh goat's cheese
- ½ tsp salt
- 2 eggs, separated
- 500 g water
- 300 g leeks, white part only, cut into pieces (5 mm)
- 50 g red capsicums, cut into small pieces (1 cm)
Yoghurt sauce
- 60 g fresh goat's cheese
- 125 g plain yoghurt
- 6 fresh chives, chopped
- 2 - 3 pinches salt
- 2 pinches ground pepper, adjust to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1089 kJ / 260 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 2.5 g
Alternatif tarifler
Roasted vegetables with horseradish cream
40 Min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30 Min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1h 30min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1h 35min
Creamy blue cheese with shell pasta
45 Min
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1h 35min
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1 godz. 40 min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Ricotta patties with chilli lime corn
1 Std. 20 Min
Iraqi cheese pies (Cheese chureck)
1 godz. 40 min
Leek and smoked salmon dip
55min
Rosemary and thyme polenta chips
1h