Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g di acqua
- 100 g di aceto bianco
- 1 cucchiaino di sale
- 500 g di cipolline tipo lampascioni
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di olio di semi di mais
- 400 g di patate, pelate e a cubetti (2 cm circa)
- 1 pizzico di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3307.6 kJ / 790 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Karbonhidrat
- 24.5 g
- Yağ
- 75.5 g
- Doymuş Yağ
- 10.5 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 3667.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
55min
Baccalà con peperoni cruschi
50min
Cicorie stufate
35min
Minestra di fave con cicoria
50min
Cime di rapa stufate
55min
Salsiccia e cardoncelli
55min
Tiella barese
1h
Mostaccioli al mosto cotto
1h
Pancotto con cime di rape
40min
Calzone pugliese alle cipolle
2 godz. 30 min
Ragù alla barese
4h
Pettole pugliesi
3 Std.