Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g di acqua
- 100 g di aceto bianco
- 1 cucchiaino di sale
- 500 g di cipolline tipo lampascioni
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di olio di semi di mais
- 400 g di patate, pelate e a cubetti (2 cm circa)
- 1 pizzico di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3307.6 kJ / 790 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Karbonhidrat
- 24.5 g
- Yağ
- 75.5 g
- Doymuş Yağ
- 10.5 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 3667.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Calzone pugliese alle cipolle
2 Std. 30 Min
Minestra di fave con cicoria
50min
Cime di rapa stufate
55 min
Ceci in umido
1 Std. 30 Min
Zuppa di carciofi
35min
Fave in umido
1 Std.
Funghi sott'olio con peperoncini e menta
45min
Ragù alla barese
4 Std.
Tiella barese
1 Std.
Pancotto con cime di rape
40min
Pitta rustica salentina
1 Std. 40 Min
Salsiccia e cardoncelli
55 min