Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di acqua + q.b.
- 1000 g di cozze fresche pulite
- 2 spicchio di aglio, privati del germe centrale
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
- 60 g di vino bianco
- 350 g di patate, pelate e a dadini (1x1 cm)
- 15 g di concentrato di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 20 g di pangrattato
-
20
g di Parmigiano Reggiano grattugiato
veya 20 g di pecorino grattugiato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3083.6 kJ / 737 kcal
- Protein
- 35.6 g
- Karbonhidrat
- 89.1 g
- Yağ
- 23.2 g
- Doymuş Yağ
- 3.7 g
- Lif
- 2.6 g
- Sodyum
- 2.7 mg
Alternatif tarifler
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
55 Min
Minestra di fave con cicoria
50 Min
Baccalà alla livornese
35 Min
Salsiccia e cardoncelli
55 Min
Sasanelli gravinesi
45 Min
Riso patate e cozze
1 Std.
Cavatelli di rucola con crema di ceci e cozze
1h 5min
Lampascioni e patate
1h 15min
Calzone pugliese alle cipolle
2 Std. 30 Min
Cartellate
1h 5min
Pasticciotti leccesi
1h 15min
Pettole pugliesi
3 Std.