Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 900 g Fleischtomaten
- 500 g frische rote Ribiseln
- 200 g roter Paprika, in Stücken (2 cm)
- 300 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g frischer Ingwer, geschält in Scheiben (2-3 mm)
- 4 Knoblauchzehen, halbiert
- 40 g Olivenöl
- 70 g Tomatenmark
- 1 Msp. Nelken, gemahlen
- 1 Msp. Piment, gemahlen
- 1 Msp. Zimt, gemahlen
- 1 Msp. Kurkuma, gemahlen
- 3 - 6 Msp. Cayennepfeffer, gemahlen (siehe Variation)
- 2 TL Salz, unjodiert
- 60 - 80 g Apfelessig (mind. 5 % Säure)
- 50 g Zucker
- 800 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 1003 kJ / 239 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kürbisketchup
2h 5min
Apfel-Zwiebel-Schmalz
45min
Suppengrundstock
20min
Tomatenketchup
1sa 15 dk
Birnen-Rosmarin-Senf
50min
Fruchtiger Pfirsichessig
1 Std.
Powidl
8h
Süßer Marillensenf
55 Min
Italienische Tomatensauce
2h 5min
Ribisel-Apfelessig
4 Std. 20 Min
Orangenmarmelade "Die Englische"
1 Std. 10 Min
Stachelbeermarmelade "Gin Tonic"
1 Std.