Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 900 g Fleischtomaten
- 500 g frische rote Ribiseln
- 200 g roter Paprika, in Stücken (2 cm)
- 300 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g frischer Ingwer, geschält in Scheiben (2-3 mm)
- 4 Knoblauchzehen, halbiert
- 40 g Olivenöl
- 70 g Tomatenmark
- 1 Msp. Nelken, gemahlen
- 1 Msp. Piment, gemahlen
- 1 Msp. Zimt, gemahlen
- 1 Msp. Kurkuma, gemahlen
- 3 - 6 Msp. Cayennepfeffer, gemahlen (siehe Variation)
- 2 TL Salz, unjodiert
- 60 - 80 g Apfelessig (mind. 5 % Säure)
- 50 g Zucker
- 800 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 1003 kJ / 239 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kirschenmarmelade mit Schokomarzipan
1h 20min
Erdbeermarmelade
25 Min
Tomatenketchup
1h 15min
Rhabarber-Tomaten-Marmelade
55 Min
Kürbis süß-sauer
1h 25min
Birnenkompott mit Safran
3 Std.
Erdbeermarmelade 1:1
55 Min
Brombeer-Birnen-Marmelade
55 Min
Traubengelee
1 Std.
Orangenmarmelade "Die Englische"
1h 10min
Tomaten-Ketchup
40 Min
Orangenmarmelade "Aperitivo"
1 Std.