Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g de vin de madère
- 30 g de beurre demi-sel
- 20 g de farine de blé
- 200 g d'eau
- 1 c. à café de fond de veau
- 50 g de brisures de truffe noire
- 100 g de foie gras de canard cru
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 400 g
- Kalori
- 3712 kJ / 888 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 88 g
- Lif
- 10 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauce chasseur
35 min
Côte de bœuf et sauce marchand de vin
1 Std. 15 Min
Pâté périgourdin
48h
Foie gras d'oie à la truffe
72h
Sauce au vin doux
55min
Sabayon au vouvray
15 min
Sauce aux câpres
30 Min
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40 Min
Ravioles sauce au foie gras
40 Min
Sauce bordelaise
45 Min
Rognons de veau sauce madère
20 min
Sauce mayonnaise
10 min