Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g de vin de madère
- 30 g de beurre demi-sel
- 20 g de farine de blé
- 200 g d'eau
- 1 c. à café de fond de veau
- 50 g de brisures de truffe noire
- 100 g de foie gras de canard cru
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 400 g
- Kalori
- 3712 kJ / 888 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 88 g
- Lif
- 10 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauce mayonnaise
10min
Coquille Saint-Jacques gratinée
45 min
Sauce gribiche
15 min
Sauce bordelaise
45 min
Cailles farcies au foie gras
55min
Petits choux aux champignons
1h 25min
Sauce chasseur
35 min
Magret de canard aux morilles et sa garniture aux fruits secs
1h
Saint-jacques à la dieppoise - Laurent Clément
1sa 30 dk
Ravioles sauce au foie gras
40 min
Pâté périgourdin
48 Std.
Sauce au vin doux
55min