Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 8 fettine di lonza di maiale (60 g cadauna circa)
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- 8 fette di pancetta (80 g circa)
- 50 g di formaggio tipo Fontina, a bastoncini (1 cm circa)
- 1 scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino rosso passito
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1423.5 kJ / 340.2 kcal
- Protein
- 32.8 g
- Karbonhidrat
- 5.2 g
- Yağ
- 24.2 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Blanquette di vitello
1 Std. 30 Min
Gnocchi di pane con radicchio e luganega
1 Std. 30 Min
Scaloppine di vitello al limone
25 min
Involtini di vitello
35min
Polpettoni di peperoni
1h 20min
Polpettone in crosta
1h 10min
Lasagne all'amatriciana
2h
Involtini di pollo in salsa di birra
45min
Pollo, formaggio e prosciutto
30min
Trota mimosa
35min
Polpettone di purè di patate e carne
1h
Involtini di pancetta, pollo e scamorza
40min