Zanderfilets mit Maiskorn-Polenta

Zanderfilets mit Maiskorn-Polenta

3.7 11 değerlendirme
Hazırlık 45 dk
Toplam 1sa 5 dk
4 Portionen

Malzemeler

  • Fischsauce (20 g)
    1 ½ EL
    2 Sardellenfilets, in Öl, (20 g)
  • geröstetes Sesamöl (10 g)
    2 TL
    20 g natives Olivenöl, (10 g)
  • Dill frisch, abgezupft
    7 - 8 Stängel
  • Zanderfilets, mit Haut (4 Filets, 1 cm dick),
    400 g
    400 g Forellenfilets, mit Haut, (4 Filets, 1 cm dick),
  • Wasser
    500 g
  • Zuckermais-Körner (von 5-6 Maiskolben)
    600 - 700 g
    600 - 700 g Mais, (von 5-6 Maiskolben)
  • Salz
    2 TL
  • Orange Schale dünn abgeschält, Saft ausgepresst
    1
  • gemischtes Gemüse in Scheiben (5 mm) oder mundgerechten Stücken (z.B. Möhren, Brokkoli, Spargel, Blumenkohl)
    400 g
  • Butter
    40 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Protein 26 g
Kalori 1461 kJ / 350 kcal
Yağ 12 g
Lif 7.6 g
Karbonhidrat 29 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...