Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 200 - 250 g mozzarella, drained, cut in pieces (2 cm), to taste
-
2
tsp dried instant yeast
veya 20 g fresh yeast, crumbled - 450 g strong wholemeal bread flour, plus extra for dusting
- 250 g water, warm
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 tsp caster sugar
- 1 tsp fine sea salt
Topping and Assembly
- 20 pitted black olives, halved
- 2 roasted red peppers, preserved, thinly sliced (1 cm)
- 2 red onions, small, thinly sliced (5 mm)
-
190
g red pesto, homemade (see tip)
veya 1 jar red pesto (190 g jar) - 1 jar artichoke heart, in oil (1 x 280 g jar), drained, quartered
- 2 Tbsp toasted pine nuts
- balsamic glaze, for drizzling
- Besin Değeri
- şuna göre 1 slice
- Kalori
- 1009.1 kJ / 241.2 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Karbonhidrat
- 26.1 g
- Yağ
- 11.7 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 2.5 g
- Sodyum
- 286 mg
Alternatif tarifler
Quinoa and Carrot Bites
30 Min
Carrot Cake Cookies
35 Min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice; Garlic Naan Bread and Pickled Red Onions
1h 35 min
Beetroot Harissa Falafel; Sumac-spiced Houmous; Tomato Pomegranate Salad with Perfect Pitta
1 Std. 20 Min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45 Min
Beetroot and Kale Pizza
2h
Chocolate, Hazelnut and Orange Buns
1 Std. 30 Min
Salmon Burger
2u. 20min
Pizza with Red Pepper Sauce, Spinach and Eggs
1 Std. 45 Min
Beetroot and Halloumi Burgers
1 Std.
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 Min
Seedy Wholemeal Bread
1h 35 min