Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tomato and herb sauce
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 3 sprigs fresh basil, leaves only, plus extra to garnish
- 15 fresh chives, cut in thirds
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 garlic clove
- 70 g red onion, cut in halves
- 50 g sun-dried tomatoes, drained
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon)
- 2 tsp brown sugar
- 2 tsp balsamic vinegar
- 100 g butter, cut in pieces (2-3 cm)
- 50 g Kalamata olives, pitted, sliced
- 1 Tbsp pickled capers
- 400 g tinned chopped tomatoes
Seafood
- 750 g fresh mussels, scrubbed and debearded
- 500 g fresh clams, cleaned (see Tips)
- 250 g cherry tomatoes, cut in halves
- 30 g pine nuts, toasted
- baguette, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2984 kJ / 710 kcal
- Protein
- 67.7 g
- Karbonhidrat
- 21.3 g
- Yağ
- 16.3 g
- Lif
- 5.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cod with citrus butter
50 Min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 Min
Borscht
50 Min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45 Min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 Min
Thai-style Prawn Broth, Spiced Apples
1h 15min
Cod with Pistachio and Couscous
30 Min
Spinach and Broccoli Terrine
4h 40min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50 Min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1h 15min
Spiced Garlic Prawns and Squid
20min
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1 Std.