Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tomato and herb sauce
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 3 sprigs fresh basil, leaves only, plus extra to garnish
- 15 fresh chives, cut in thirds
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 garlic clove
- 70 g red onion, cut in halves
- 50 g sun-dried tomatoes, drained
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon)
- 2 tsp brown sugar
- 2 tsp balsamic vinegar
- 100 g butter, cut in pieces (2-3 cm)
- 50 g Kalamata olives, pitted, sliced
- 1 Tbsp pickled capers
- 400 g tinned chopped tomatoes
Seafood
- 750 g fresh mussels, scrubbed and debearded
- 500 g fresh clams, cleaned (see Tips)
- 250 g cherry tomatoes, cut in halves
- 30 g pine nuts, toasted
- baguette, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2984 kJ / 710 kcal
- Protein
- 67.7 g
- Karbonhidrat
- 21.3 g
- Yağ
- 16.3 g
- Lif
- 5.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 min
Sour Fish Curry (Fish Ambul Thiyal)
1 Std.
Onion Soup
1 Std.
Salmon tartare
25 min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Pike Perch Fillets with Fresh Corn Polenta
1h 5min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50 Min
Thai Steamed Trout Parcels
35min
Asparagus Stem Soup
55min
Mediterranean Turkey Roulades
45 Min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 Min
Christmas Baked Cod (Portugal)
1 Std. 15 Min