Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 200 g onions, quartered
- 400 g lamb shoulder, preferably bone-in (see tip), cut in pieces (4 cm x 4 cm)
- 3 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 40 g olive oil
- 400 g carrots, cut in pieces (approx. 1.5 cm)
- 250 g turnips, cut in 6 or 8 pieces (depending on size)
- 1 tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground ginger
- 900 g water
- 300 g chicken breasts, skinless, cut in fine strips (approx. 2 cm long)
- 6 spicy sausages (e.g. merguez) (isteğe bağlı)
- 400 g courgettes, sliced (approx. 1.5 cm)
- 350 g couscous, medium grain
- 70 g raisins
- 350 g tinned chick peas, drained
-
1 - 2
tsp harissa paste
veya 1 - 2 tsp chilli paste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3753 kJ / 900 kcal
- Protein
- 51 g
- Karbonhidrat
- 70 g
- Yağ
- 43 g
- Lif
- 11.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40min
Chicken and Vegetable Soup
1 godz. 30 min
Sardine Parcels with Green Bean Salad
1h
Caldeirada (Fish Stew)
45 min
Iranian Barbari
2h 30min
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
2h
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1h 20min
Chicken chorizo and chickpea stew
40min
Moroccan Lamb Meatballs with Batbout Flatbreads
1 godz. 35 min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min