Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g dried shiitake mushrooms, cut into thin slices (5 mm)
- boiling water, for soaking
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 leek, white part only, cut into pieces (3 cm) (approx. 150 g)
- 125 g raw cashews
- 200 g white wine
- 200 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 400 g chicken tenderloins
- 1 tsp salt, plus extra to season
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season
- 1 tbsp olive oil
- ½ brown onion (approx. 100 g), cut into quarters
- 5 garlic cloves
- 2 pieces lemon zest (1 x 4 cm), no white pith
- 1 tbsp fresh lemon thyme, leaves only, plus extra for garnishing
- 200 g fresh portobello mushrooms, cut into thin slices (5 mm)
- 100 g fresh button mushrooms, cut into thin slices (5 mm)
- 1 - 2 zucchinis, cut into noodles using a spiralizer (approx. 10-15 cm long)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1328.3 kJ / 316.3 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 8.6 g
- Yağ
- 15.3 g
- Doymuş Yağ
- 2.7 g
- Lif
- 5.1 g
- Sodyum
- 578.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken cacciatore
50min
Tomato basil chicken stew
35 min
Hunters' stew
1h
Pork with black bean sauce
30 Min
Chicken and sweet corn soup
30 Min
Bolognaise sauce for two
20 Min
Beef spezzatino
1h 45min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Değerlendirme yok
Layered lamb curry
1h
Carrot poppy seed muffins
1 Std. 15 Min
Herbed chicken hors d'oeuvres
35 min