Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gluten free pastry
- 160 g butter, chilled, plus extra for greasing
- 140 g rice flour
- 70 g arrowroot flour
- 90 g cornflour, plus extra for dusting
- ¼ tsp sea salt
- 2 tsp xanthan gum
- 1 egg
- 1 tsp apple cider vinegar
- 40 g water, chilled
Chicken and pear filling
- 2 garlic cloves
- 1 leek, white part only, cut into pieces
- 50 g butter
- 600 g skinless chicken thigh fillets, cut into cubes (3 cm)
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- ½ tsp ground black pepper
- 50 g water
- 2 - 3 tbsp cornflour
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 50 g white wine
- 150 g pear (approx. 1 pear), peeled, cored and cut into cubes (2 cm)
- 50 g pouring (whipping) cream
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2039.8 kJ / 485.7 kcal
- Protein
- 17.1 g
- Karbonhidrat
- 38.1 g
- Yağ
- 28.5 g
- Doymuş Yağ
- 16.9 g
- Lif
- 2.7 g
- Sodyum
- 258.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Classic meatloaf
1h 35min
Gluten free chicken and leek pies
3h 20min
Potato bake
1h 35min
Gluten free birthday sponge cake
1h 10 min
Curried sausages and lentils
1h
Raw pineapple and turmeric cake
5h 20min
Gluten free shortcrust pastry
1h 40min
Meatloaf with onion gravy
1h 30min
Gluten free warm berry cobbler
45 min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Carrot poppy seed muffins
1h 15min
Gluten free sticky date puddings
1h 5min