Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di cipolla
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di guanciale stagionato, a cubetti
- 500 g di fave fresche sgranate
- 100 g di vino bianco
- 150 g di acqua
-
½
cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
veya ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 1 pizzico di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 766 kJ / 183 kcal
- Protein
- 11.8 g
- Karbonhidrat
- 6.3 g
- Yağ
- 12.5 g
- Lif
- 6.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fagioli in umido
1 Std. 30 Min
Lenticchie in umido
1 Std. 30 Min
Fagioli rossi in umido
1 Std. 20 Min
Cime di rapa stufate
55min
Trippa in bianco alla napoletana
1 Std. 30 Min
Ceci in umido
1 Std. 30 Min
Zuppa di patate e carciofi
1 Std.
Bietole con emulsione di pomodorini
50 Min
Fave in umido
1 Std.
Carciofi ripieni
50 Min
Broccoli alla siciliana con olive
40min
Stufato di piselli e carciofi
45 Min