Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di cipolla
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di guanciale stagionato, a cubetti
- 500 g di fave fresche sgranate
- 100 g di vino bianco
- 150 g di acqua
-
½
cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
veya ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 1 pizzico di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1188.1 kJ / 284 kcal
- Protein
- 13.2 g
- Karbonhidrat
- 24.2 g
- Yağ
- 15.8 g
- Doymuş Yağ
- 4.2 g
- Lif
- 9.6 g
- Sodyum
- 237 mg
Alternatif tarifler
Carciofi in agrodolce
30 λεπτ.
Zuppa di fave
50 min
Funghi sott'olio con peperoncini e menta
45min
Fave in umido
1hod.
Carciofi ripieni
50 min
Carciofi alla maremmana
40 λεπτ.
Bietole con emulsione di pomodorini
50 min
Broccoli alla siciliana con olive
40 λεπτ.
Fagioli in umido
1ωρ. 30 λεπτ.
Melanzane trifolate
40 λεπτ.
Ceci in umido
1ωρ. 30 λεπτ.
Lenticchie speziate in umido
1ωρ. 30 λεπτ.