Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di cipolla
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di guanciale stagionato, a cubetti
- 500 g di fave fresche sgranate
- 100 g di vino bianco
- 150 g di acqua
-
½
cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
veya ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 1 pizzico di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1188.1 kJ / 284 kcal
- Protein
- 13.2 g
- Karbonhidrat
- 24.2 g
- Yağ
- 15.8 g
- Doymuş Yağ
- 4.2 g
- Lif
- 9.6 g
- Sodyum
- 237 mg
Alternatif tarifler
Fagioli in umido
1 Std. 30 Min
Lenticchie speziate in umido
1 Std. 30 Min
Zuppa di bietole
35min
Ceci in umido
1 Std. 30 Min
Bietole con emulsione di pomodorini
50min
Cicorie stufate
35min
Carciofi ripieni
50min
Zuppa di patate e carciofi
1h
Cocottine di uova con fave e piselli
50min
"Scafata" viterbese
1 Std. 50 Min
Fave in umido
1h
Funghi champignon ripieni
1h 5min