Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di scalogno a pezzi
- 300 g di foglie di verza a striscioline
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di luganega, spellata e sbriciolata
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
- 200 g di vino bianco
- 600 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 5 g di dado per brodo vegetale
- 30 g di burro (isteğe bağlı)
- 50 g di Grana Padano grattugiato (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2717.5 kJ / 649.5 kcal
- Protein
- 25.2 g
- Karbonhidrat
- 70.6 g
- Yağ
- 29 g
- Doymuş Yağ
- 10.2 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 802.8 mg
Alternatif tarifler
Riso e verze
1hod. 10min
Pasta e fagioli alla napoletana
40 dk
Pasta integrale risottata con cavolo romano
40 dk
Pasta risottata con cavolfiori e fagiolini
40 dk
Risotto alla crema di cavolfiore e brie
1 Std. 5 Min
Pasta e cavolfiore alla napoletana
45 dk
Caserecce alla verza e pasta di salame
35 Min
Risotto cavolo nero e Castelmagno
35 Min
Pizza di scarola
3h 30min
Risotto alla rapa rossa e caprino
30min
Ziti spezzati con ragù genovese
3hod.
Migliaccio
1sa 30 dk