Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di scalogno a pezzi
- 300 g di foglie di verza a striscioline
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di luganega, spellata e sbriciolata
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
- 200 g di vino bianco
- 600 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 5 g di dado per brodo vegetale
- 30 g di burro (isteğe bağlı)
- 50 g di Grana Padano grattugiato (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2717.5 kJ / 649.5 kcal
- Protein
- 25.2 g
- Karbonhidrat
- 70.6 g
- Yağ
- 29 g
- Doymuş Yağ
- 10.2 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 802.8 mg
Alternatif tarifler
Migliaccio
1 godz. 30 min
Paniscia del rubino (risotto alla novarese)
40min
Caserecce alla verza e pasta di salame
35min
Pasta al forno con cavolfiori e scamorza
1 godz. 15 min
Pasta zucca e cavolo riccio
45 min
Pasta risottata con cavolfiori e fagiolini
40min
Penne integrali risottate cavolfiori e noci
40min
Risotto alla crema di cavolfiore e brie
1u. 5min
Pasta integrale risottata con cavolo romano
40min
Riso e verze
1 godz. 10 min
Pasta e fagioli alla napoletana
40min
Pasta e cavolfiore alla napoletana
45 min