Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g di Parmigiano reggiano, a pezzi (2-3 cm)
-
250
g di pane, non completamente raffermo, a pezzi (2-3 cm),
veya 250 g di pane bianco, non completamente raffermo, a pezzi (2-3 cm) - 80 g di cipolla, a pezzi
- 6 rametti di prezzemolo, le foglioline e i gambi
- 25 g di burro
- 200 g di latte
- 3 uova
- 2 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato fresco
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 1000 g di acqua
- 4 ali di pollo (circa 600 g)
- 200 g di verdure miste (es. carote, cipolle, sedano), a pezzi (2-3 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2118 kJ / 506 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 27 g
- Lif
- 3.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta e lenticchie
50 Min
Fagioli in umido
1 Std. 30 Min
Lenticchie in umido
1 Std. 30 Min
Brodo di carne (7-9 mesi)
1 Std.
Brodo di gallina
4 Std. 10 Min
Ceci in umido
1 Std. 30 Min
Pastina in brodo di carne con ricotta (7-9 mesi)
20min
Fagioli con le cotiche
1h 45min
Pastina con pollo e pesto
35 Min
Polpette di pane con brodo di pollo
1 Std. 5 Min
Polpette di agnello
55min
Spezzatino di agnello con cipolle
55min