Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g di Parmigiano reggiano, a pezzi (2-3 cm)
-
250
g di pane, non completamente raffermo, a pezzi (2-3 cm),
veya 250 g di pane bianco, non completamente raffermo, a pezzi (2-3 cm) - 80 g di cipolla, a pezzi
- 6 rametti di prezzemolo, le foglioline e i gambi
- 25 g di burro
- 200 g di latte
- 3 uova
- 2 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato fresco
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 1000 g di acqua
- 4 ali di pollo (circa 600 g)
- 200 g di verdure miste (es. carote, cipolle, sedano), a pezzi (2-3 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2118 kJ / 506 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 27 g
- Lif
- 3.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ragù con polpettine di pane
1 godz. 25 min
Polpette al sugo
45 min
Polpette di pane con brodo di pollo
1h 5min
Pastina con pollo e pesto
35min
Brodo di verdure con noodles di omelette
50min
Hamburger di vitello, panino "bun" e salsa ketchup
5sa 30 dk
Brodo di manzo
3sa 50 dk
Brodo di gallina
4sa 10 dk
Brodo di carne (7-9 mesi)
1 godz.
Brodo vegetale a Cottura Lenta
4h 15 min
Brodo vegetale
1 godz.
Pastina in brodo di carne con ricotta (7-9 mesi)
20min