Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 60 g di pecorino Romano a pezzi
- 30 g di semolino di grano
- 3 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1000 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo di carne fatto in casa
veya 1 dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 602 kJ / 144 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 5.8 g
- Yağ
- 8.9 g
- Lif
- 0.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta e fagioli
50 min
Palline di ricotta in brodo
1 godz. 15 min
Polpette milanesi (Mondeghili)
55min
Jota carnica
1u. 5min
Bicchiere di polenta con ragù
1 godz. 45 min
Acquacotta
50 min
Pancotto
30min
Quadrucci e piselli in brodo
1h 20min
Minestra di semolino
30min
La pasta e fagioli di casa mia (di Francesca Romana Barberini)
40min
Salsiccia in umido con lenticchie
55min
Minestra di patate
50 min