Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 cipolla in quarti (150 g circa)
- 1 gambo di sedano (30 g circa)
- 1 carota a pezzi (80 g circa)
- 30 g di pancetta
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di carne di manzo tipo girello in un unico pezzo
- 50 g di vino rosso corposo
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 2 - 3 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1933 kJ / 462 kcal
- Protein
- 40.8 g
- Karbonhidrat
- 14.7 g
- Yağ
- 44.8 g
- Lif
- 3.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roastbeef
55min
Faraona al vino rosso
1h 30min
Spezzatino al Barolo
5h 40 min
Arrosto di vitello con carciofi
1h 5min
Tasca di vitello ripiena
1 Std. 20 Min
Lonza alla senape
1h 5min
Brasato di manzo al vino rosso
12 Std. 30 Min
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1 godz. 10 min
Ossobuco alla milanese
1 godz. 10 min
Salsa verde "Bagnet"
15min
Spezzatino di manzo e fagioli
1h 30min
Trippa alla fiorentina
1u. 15min