Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g di acqua
- 80 g di cipolla in quarti
- 500 g di fagioli borlotti freschi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 2 spicchi di aglio a metà
- 5 filetti di acciuga sotto sale
- 100 g di aceto di vino rosso
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- olio extravergine di oliva, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 900 kJ / 215 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Karbonhidrat
- 19.5 g
- Yağ
- 9.5 g
- Lif
- 5.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fagioli in umido
1 Std. 30 Min
Melanzane trifolate
40min
Piselli in umido
1 Std. 10 Min
Fagioli rossi in umido
1 Std. 20 Min
Cottura dei fagioli
11 godz.
Zucchine alla menta
30min
Ceci in umido
1 Std. 30 Min
Radicchio in saor
3h 45min
Zuppa di verdure
30min
Peperoni marinati
55min
Insalata di cardi alle erbe e pinoli
40min
Peperoni con capperi
40min