Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g di acqua
- 80 g di cipolla in quarti
- 500 g di fagioli borlotti freschi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 2 spicchi di aglio a metà
- 5 filetti di acciuga sotto sale
- 100 g di aceto di vino rosso
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- olio extravergine di oliva, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 900 kJ / 215 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Karbonhidrat
- 19.5 g
- Yağ
- 9.5 g
- Lif
- 5.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zuppa di verdure
30min
Pilaf di cavolfiori con patate dolci
45min
Fagioli in agrodolce
35 min
Cous cous di cavolfiore e verdure raw
20 Min
Fave in umido
1h
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1h 5min
Fagioli rossi in umido
1h 20min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45min
Zuppa di cavolo cappuccio
50min
Cottura dei fagioli
11h
Fagioli in umido
1h 30min
Piselli in umido
1h 10min