Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g di acqua
- 80 g di cipolla in quarti
- 500 g di fagioli borlotti freschi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 2 spicchi di aglio a metà
- 5 filetti di acciuga sotto sale
- 100 g di aceto di vino rosso
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- olio extravergine di oliva, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 900 kJ / 215 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Karbonhidrat
- 19.5 g
- Yağ
- 9.5 g
- Lif
- 5.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fagioli in umido
1h 30min
Zuppa di cavolo cappuccio
50min
Fagioli rossi in umido
1 Std. 20 Min
Cavolfiori gratinati
50min
Carciofi alla maremmana
40min
Cottura dei fagioli
11 godz.
Contorno di verza
35 min
Fave in umido
1h
Radicchio in saor
3 Std. 45 Min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1h 5min
Fagioli all’uccelletto a Cottura Lenta
6 godz. 20 min
Fave al guanciale
35 min