Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 10 g d'huile d'olive
- 2 courgettes, coupées en cubes de 2 cm
- 10 brins de persil frais, équeutés
- 1 citron jaune non traité (zeste et jus)
- 2 c. à café de curry en poudre
- 1 pincée de graines de cumin
- 200 g d'eau
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 300 g de dos de cabillaud
- 300 g de pavés de saumon frais
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1017 kJ / 242 kcal
- Protein
- 30.8 g
- Karbonhidrat
- 4.3 g
- Yağ
- 10.8 g
- Lif
- 3.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tajine de lieu et de courgettes aux épices
50min
Lotte vapeur façon tajine
1h 45min
Cari poisson
35min
Blanquette de cabillaud
55min
Osso-buco de cabillaud
45min
Poisson au curry
55min
Fondue de lotte au curcuma
35min
Lotte à la provençale
50min
Curry de poisson
45min
Osso-buco de lotte
45min
Couscous de rouget aux poivrons
30min
Rougail de poisson
40min