Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g d'oignon jaune, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 200 g de poivron rouge, épépiné et coupé en morceaux
- 600 g d'épaule d'agneau désossée, détaillée en cubes (2-3 cm)
- ½ c. à café de piment d'Espelette
- 2 pincées de piment doux
- 20 g d'huile d'olive
- 150 g de lardons
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 branches de thym frais
- 1 feuille de laurier frais
- 400 g de bouillon de viande
- 800 g de pommes de terre à chair ferme, détaillées en cubes (2-3 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2507 kJ / 598 kcal
- Protein
- 39.8 g
- Karbonhidrat
- 36.8 g
- Yağ
- 32.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Curry d'agneau
1h
Curry d'agneau aux aubergines
50 min
Daube d'agneau aux artichauts
1h
Estouffat toulousain
2sa
Colombo de porc
1h 15 min
Navarin d'agneau printanier
1sa 20 dk
Colombo de porc
1sa 20 dk
Veau Marengo
55min
Osso-buco
1sa 20 dk
Longe de porc à la riojana
50 min
Navarin d'agneau
1h 15 min
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1sa 30 dk