Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g de champignons déshydratés mélangés
- 500 g d'eau tiède
- 70 g de cantal vieux, en cubes
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 50 g de lard fumé, en tranches fines, coupées en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de pâtes sèches, type crozets
- 300 g de vin blanc sec
- sel
- poivre moulu
- 50 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2423.9 kJ / 579.3 kcal
- Protein
- 16.9 g
- Karbonhidrat
- 68.4 g
- Yağ
- 19.9 g
- Doymuş Yağ
- 4.3 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 384.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35 min
Conchiglie au potiron
40min
Risotto au potiron
35 min
Risotto de potiron au lait de coco
40min
Risotto aux épinards et crème au safran
40min
Gratin de polenta à l’italienne
55min
Gratin de crozets au jambon
1h
Risotto aux petits pois, sauge et mozzarella
35 min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30 min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35 min
Crozetto aux lardons et poivrons
40min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15min